Kas Ant Stalo

Steikas. Jautienos kepsnys. Jaučio šmotas. Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Svarbu, kad ans būtų teisingai su meile išaugintas, kantriai išbrandintas ir meniškai išpjaustytas.

Mes tą darome kasdien. Todėl ir turime geriausius kepsnius jūsų stalui. Dvylika mėnesių per metus. 365 dienas. Vienodai tobulai išaugintų jaučių pastovios kokybės antrekotus (ribeye), nugarines (sirloin ar New York strip), jaučio šonkauliukus ar bet kurį kitą jautienos pjūvį. Iš mūsų laukų – jūsų kulinarijos šedevrams.

2019-09-18

 

Šiuo momentu brandinimo kameroje turime:

1075 – Angus (BAK). 15 mėn amžiaus, 725/424 kg, AR3, BMS3, SP3, __ pH5.5, A, brandinasi nuo 2019-08-29 (Halal)

1075-1

0453 – Angus (AZ). 16 mėn amžiaus, 605/363 kg, AR3, BMS2, SP5, __ pH5.6, A, brandinasi nuo 2019-08-29 (Halal)

0453-1

 

 

Papildoma informacija

Skerdenos vertinimo aprašymą rasite čia.

Paspaudus toliau esančią nuorodą – mūsų archyvas, katran galite pamatyti, kokius gabaliukus turėjome anksčiau ir kuo skiriasi viena veislė nuo kitos.

O mumi visada džiaugiamės, kai gauname jūsų laišką su komentarais, kad patiko mūsų ekspozicija. info@steak.lt